Page 1 of 1

Connect FluxamaSynth to 2560 Mega

Posted: Tue Aug 06, 2013 9:26 am
by Lemorlenny
I tried to use FluxamaSynth with a 2560 Mega but no example works, what I have to change to use FluxamaSynth with this board?

Regards

Re: Connect FluxamaSynth to 2560 Mega

Posted: Tue Aug 06, 2013 11:37 am
by hitsware
It may be the pin used as the Fluxamasynth midi input not
matching the right com pin on the Mega.
I only say this because I tried another synth board and it didn't
match my DuinoMite ( in that aspect ) so there is some ambiguity there.

Connect FluxamaSynth to 2560 Mega

Posted: Sun Oct 01, 2017 3:17 pm
by Sonovkwf
Hi,

Can I connect pin PWM1A, PWM1B, M2A, M2B to another motor controller? What to do with SV4 and SV5 to disable the internal motor controller?

Regards, Reinier

Connect FluxamaSynth to 2560 Mega

Posted: Wed Oct 04, 2017 7:06 pm
by Remilqdmv
Hi,

Can I connect pin PWM1A, PWM1B, M2A, M2B to another motor controller? What to do with SV4 and SV5 to disable the internal motor controller?

Regards, Reinier